Usluge

Pošaljite nam vaš upit ili ponudu za saradnju

1. RADOVI U NISKOGRADNJI :

ISKOPI

Gemmax gradnja nudi u svim zemljanim kategorijama i prevoz svih materijala na gradsku deponiju ili na druge lokacije koju zahteva naručilac. Iza nas su na desetine velikih i stotine malih projekata koji su uspešno završeni. Sa modernom, obimnom mehanizacijom i stručnim kadrom, sposobni smo zadovoljiti i najzahtevnije klijente i završiti ugovorene poslove u najkraćem mogućem roku. Posedujemo moderne guseničare bagere od 2,5t do 40t, starosti do tri godine i svi su od proizvođača “Caterpilar”. Takođe, posedujemo moderne kamione četvoroosovince i troosovince marke “Scania”.

NASIPANJE I NABIJANJE

Gemmax gradnja može nasuti i nabiti sve vrste saobraćajnica, platoa, ind.objekata, bez obzira na količinu i kvadraturu, jer je opremljena buldožerima i grejderima “Cat” koji su opremljeni Trimbl sistemom koji garantuje preciznost do 1mm, pravi uštedu i kvalitet po projektovanim količinama. Takođe, opremljeni smo opremom za nabijanje marke “Bomag” i posedujemo Vibro ploče od 50-750 kg, valjke od 1,2t do19t, jež valjke i valjke sa kompaktorima. Da bi kompletan posao bio što bolje urađen, posedujemo i cisternu od 16m3.

UREĐENJE BEHATONOM I IVIČNJACIMA

Najlepša slika u pejzažnom prostoru ostvaruje se zahvaljujući velikom izboru behatona, a koje smo mi u mogućnosti da ponudimo i ugradimo na vašim parkinzima, trotoarima kao i platoima. Za pomoć pri odabiru arhitektonskih rešenja nudimo i tim arhitekata.

BETONIRANJE

Kompletnu i funkcionalnu sliku prostora u industrijskim objektima i oko njih daje kvalitetan beton koji je najbitnije dobro i kvalitetno ugraditi. Gemmax gradnja poseduje svoju najsavremeniju betonsku bazu 110m3/č, betonske pumpe marke “CIFA” od 49m, sopstvene miksere od 8-12m3, svoje helikoptere kao i lasere za ugradnju, tako da u ponudi izvođenja radova nude izradu ind.podova, ferobetona i protivkliznih betona. Takodje se bavimo prevozom i prodajom betona.

ASFALTIRANJE

Gemmax gradnja poseduje svoju najsavremeniju asfaltnu bazu euro a klase marke “Aman” 150 t/č koja se nalazi u Novom Sadu, naselje Bangladeš. Posedujemo finišere marke “Vogule” i “ABG Volvo” sa pratećim valjkovima guma-guma, guma-pegla, pegla-pegla marke “Bomag” koji su opremljeni najsavremenijim sistemom asfalt sistema, asfalt menadžera, glodalice za asfalt “Virgen”. To znači da smo u mogućnosti da asfaltiramo bulevare, ulice, trotoare, prilazne puteve, platoe, igrališta i drugo. Takođe, bavimo  se prodajom i prevozom asfalta.

OZELENJAVANJE

2. RADOVI U VISOKOGRADNJI :

Gemmax gradnja je 2008. godine počela da se bavi isključivo visokogradnjom i iza sebe imamo preko 300.000m3 izgrađenih objekata koji su bili namenjeni daljoj prodaji. Možemo se pohvaliti da su svi objekti u proteklom periodu uknjiženi i prodati zadovoljnim kupcima. Pored toga, Gemmax gradnja je izgradila preko 1000.000m3 industrijskih objekata, magacina, proizvodnih hala i trgovinskih objekata trećim licima, a takođe smo izgradili najveći aqua park u Subotici na Paliću. Smatramo da ne postoji objekat koji ne možemo izgraditi i zato je naš moto “Gradimo da traje”. Opremljeni smo sopstvenim kranovima, autodizalicama, oplatama, talpama, i svim pratećim materijalima  i mašinama koji su potrebni za brzu i savremenu izgradnju. Naša snaga i potencijal visokogradnje su usvojeni, ustanovljeni i u praksi sprovedeni sistemi modernog poslovanja koji se stalno usavršavaju i prilagođavaju svetskim trendovima, kako u smislu novih tehnologija izvršenja radova, tako i u ekonomskim i drugim parametrima i uslovima koje diktira tržište.

Primenjujući prave vrednosti i domaćinsko poslovanje, Gemmax gradnja stiče visoko poverenje i preporuke svojih klijenata, što doprinosi pozitivnoj transformaciji životne sredine. U nama ćete pronaći kvalitetnog i sigurnog partnera, sa profesionalnim odnosom prema poslu i stručnim kadrovskim potencijalom koji neprestano jačamo.

3. RADOVI U HIDROGRADNJI :

Sektor Hidrogradnje bavi se izgradnjom složenih hidrograđevinskih objekata kao što su: montaža svih vrsta cevovoda pri izgradnji vodovoda i kanalizacije, IZGRADNJE HIDRANTSKE MREŽE, izgradnja i opremanje crpnih postrojenja, montaža infrastrukture kod izgradnje velikih industrijskih kompleksa, utiskivanje čeličnih cevi ispod koloseka železničke pruge i asfaltnih kolovoza prečnika do 2.500 mm, snižavanje nivoa podzemnih voda iglofilterskim postrojenjem i slično. Možemo se pohvaliti činjenicom da smo izgradili kanalizacije do f350 vodovodne mreže zacevljivanje kanala do 1500, a takođe imamo i bogatu referencu rada.

4. TRANSPORT SPECIJALNIH VANGABARITNIH TERETA :

Naš vozni park i ovaj segment poslovanja zaokružili smo takozvanim labudicama, nosivosti od 11t do 40t, tako da ponudom pokrivamo transport mašina svih težina. Osim prevoza organizujemo i sve neophodne pripreme za bezbedan i siguran transport (dozvole za vangabaritni transport i ostalu potrebnu dokumentaciju i pripreme), kao i obezbeđenje vozila za pratnju vangabaritnog tereta. Naš kadar čine profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom.

5. IZNAMLJIVANJE AUTO DIZALICA:

Sigurnost i kvalitet naši su prioriteti. Posedujemo najmodernije i najsavremenije autodizalice Terex, Faun Tadano, kao i dizalicu od 110t, 80t i 60t.