Usluge

Pošaljite nam vaš upit ili ponudu za saradnju

1.RADOVI U NISKOGRADNJI :

 ISKOPI

Gemmax gradnja nudi u svim zemljanim kategorijama i prevoz svih materijala na gradsku deponiju ili na koji zahteva naručilac. Iza nas su na desetine velikih i stotine malih projekata. Sa modernom i obimnom mehanizacijom, stručnim kadrom, sposobni smo zadovoljiti i najzahtenije klijente i završiti ugovorene poslove u najkraćem roku. Posedujemo moderne guseničare bagere od 2,5 t do 40 t, starosti do tri godine i svi su proizvožača Caterpilar. Imamo i moderne kamione četvoroosovince i troosovince marke Scania.

NASIPANJE I NABIJANJE

Gemmax gradnja može nasuti i nabiti sve vrste saobraćajnica, platoa, ind.objekata, bez obzira na količinu i kvadraturu, jer je opremljeno buldožerima i grederima, Cat opremljene sa Leica 3D sistemom koji garantuje preciznost do 1mm i napraviti užtedu i kvalitet po projektovanim količinama. Takođe smo opremljeni sa opremom za nabijanje marke Bomag i posedujemo Vibro ploče od 50-750 kg, vljkove od 1,2t do19t, takođe i jež valjke i valjke sa kompaktorima. Da bi kompletan posao bio što bolje uražen posedujemo i cisternu od 16m3.

UREĐENJE BEHATONOM I IVIČNJACIMA

Najlepšu sliku u pejzažnom prostoru ostvaruje se po velikom izboru behatona, koje smo mogućnosti da ponudimo i da ougradimo na vašim parkinzima, trotorama kao i platoima. Za pomož pri odabiru arhitektonskih rešenje nudimo i tim arhitekata.

BETONIRANJE

Kompletnu i funkcionalnu sliku prostora u ind.objektima i oko njih daje kvalitetan beton koji je najbitnije dobro i kvaliteno ugraditi. Gemax gradnja poseduje svoju betonsku bazu 110m3/č najsavremeniju, betonske pumpe marke ćifa 49m, sopstvene miksere od 8-12 m3, svoje helikoptere i lasere za ugradnju, tako da u ponudi izvoženja radova nudi izradu ind.podova, ferobetona, proztivkliznih betona. Takodje se bavimo prevozom i prodajom betona.

ASFALTIRANJE

GG poseduje svoju asfaltnu bazu najsavremeniju euro a klase marke Amman, 150 t/č koja se nalazi u NS, naselje Bangladeš, poseduje svoje finišere marke Vogule i ABG Volvo sa pratežim valjkovima guma guma, guma-pegla, pegla-pegla marke Bomag koji su opremljeni najsavremenijuim sistemom asfalt sistema, asfalt menadžera, glodalice za asfalt Virgen, tako da smo u mogućnosti asvaltirati bulevar, ulica ,trotoare, prilazne puteve, platoe, igralište i za sve što je potrebno, takođe se bavimo i prodajom asfalta i prevozom.

OZELENJAVANJE

2. RADOVI U VISOKOGRADNJI :

Gemmax gradnja je od 2008. godine počela isključivo da se bavi viskogradnjom, iza sebe ima izgrađene preko 130.000m3 svojih objekata koji su namenjeni bili daljoj prodaji i može da se pohvali da svi objekti u proteklom periodu du uknjiženi i prodati zadovoljnim kupcima. Pored toga gg je izgradila preko 1150.000m2 industrijskih objekata, magacina, proizvodnih hala i trgovinskih objekata trećim licima, takođe je izgradila najveći akva park u Subotici na Paliću i smatramo da ne postoji objekat koji ne možemo izgraditi. Naš moto je “Gradimo da traje”. Opremljeni smo sopstvenim kranovima, auto dizalicama, oplatama, talpama, i svim sto je potrebno za bržu i savremenu izgradnju. Naša snaga i potencijal visokogradnje su usvojeni, ustanovljeni i u praksi sprovedeni sistemi modernog poslovanja koji se stalno usavršavaju i prilagođavaju svetskim trendovima kako u smislu novih tehnologija izvršenja radova tako i u ekonomskim i drugim parametrima i uslovima koje diktira tržište.

Primenjujući prave vrednosti i domaćinsko poslovanje, GEMMAX GRADNJA stiče visoko poverenje i preporuke svojih klijenata i doprinosi pozitivnoj transformaciji životne sredine. U nama ćete pronaći kvalitetnog i sigurnog partnera, sa profesionalnim odnosom prema poslu i stručnim kadrovskim potencijalom koji nerprestano jača.

3. RADOVI U HIDROGRADNJI :

Sektor Hidrogradnje bavi se izgradnjom složenih hidrograđevinskih objekata kao što su: montaža svih vrsta cevovoda pri izgradnji vodovoda i kanalizacije, I IZGRADNJE HIDRANTSKE MREŽE, izgradnja i opremanje crpnih postrojenja, montaža infrastrukture kod izgradnje velikih industrijskih kompleksa, utiskivanje čeličnih cevi ispod koloseka železničke pruge i asfaltnih kolovoza prečnika do 2.500 mm, snižavanje nivoa podzemnih vode iglofilterskim postrojenjem i slično. IZA SEBE MOZEMO DA SE POHVALIMO DA SMO GRADILI KANALIZACIJE DO F350 VOFOVODNE MREŽE ZACEVLJIVANJE KANALA DO 1500. TAKODJE IMAMO BOGATU REFERENCU RADA.

4. TRANSPORT SPECIJALNIH VANGABARITNIH TERETA :

Naš vozni park i ovaj segment poslovanja zaokružili smo takozvanim labudicama, nosivosti od 11 do 40t, tako da ponudom pokrivamo transport mašina svih težina. Osim prevoza organizujemo i sve neophodne pripreme za bezbedan i siguran transport (dozvole za vangabaritni transport i ostalu potrebnu dokumentaciju i pripreme) te obezbeđenje vozila za pratnju vangabaritnog tereta. Naš kadar su profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom.

5. IZNAMLJIVANJE AUTO DIZALICA:

Sigurnost i kvalitet je najbitni nas moto. Posedujemo najmodernije i najsavremenije autodizalice Terex i Faun Tadano. Posedujemo dizalice od 80t, 60t i 110t.