Useljivi stanovi

Svi stanovi su rasprodati.

Prodajom i izgradnjom stanova u Novom Sadu, privredno društvo Gemmax gradnja d.o.o. se uspešno bavi gotovo čitavu deceniju izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova različitih struktura. Od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih i dupleks stanova, do lokala, garaža, garažnih mesta i parking mesta. Sve naše zgrade sa stanovima su urađene u visokoklasnoj izvedbi sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Neke fasade su strukturalno staklene sa oblikovanjem alucobonda, dok su na drugim objektima rađene pikovane fasade.

U poslednje vreme, fasadu radimo u kombinaciji sa klinker holandskim pločicama koje daju upečatljiv izgled objektu, a samoj fasadi daju dugovečnu postojanost, što ujedno daje našoj kompaniji novi prepoznatljivi imidž. Pozivamo sve zainteresovane kupce, da dođu i da se lično uvere u naše tvrdnje, da posete naše zgrade da bi stekli pravi utisak, da naši objekti odolevaju zubu vremena i ostaju isti kao i prvog dana. Svi naši objekti su UKNJIŽENI i svi stanovi u završenim zgradama su prodati.

U Novom Sadu se pojavilo mnogo novih investitora i izvođača, primećujemo naglu ekspanziju gradnje, zato kupcima savetujemo da budu oprezni prilikom izbora i kupovine stana, kako ne došli u zabludu jer živimo u vremenu gde moramo sami da se zaštitimo od eventualnih prevara. Svi naši objekti sa stanovima su reprezentativni kako spoljašnim, tako i unutrašnjim izgledom. Možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih kupaca kojima smo obezbedili domove za bezbedan i udoban život.

U svim našim stanovima je ugrađena PVC- aluminijumska ili drvo-aluminijumska stolarija, isključivo nemačkih proizvođača sa petokomornim ili šestokomornim profilima. U svim stanovima su ugrađene alu roletne radi dugovečnosti istih. Stanove i lokale opremamo isključivo italijanskom keramikom poznatih brendova, što možete i sami da vidite u našoj galeriji slika. U stanove ugrađujemo medijapan i furnir vrata reprezentativnog izgleda i kvaliteta u bojama i dezenima koje kupac izabere. U stanovima se kupatila opremaju Kolpa san kadama, Villeroy&Boch sanitarijama, Hansgrohe slavinama i tuševima. U garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove ugrađujemo isključivo jasenov ili hrastov parket, a u luksuzne stanove ugrađujemo troslojne parkete od egzotičnog drveta. U našim objektima, svi hodnici su urađeni italijanskom keramikom velikih dimenzija. Ograde na terasama su urađene od Inoxa, a neke čak i sa staklom, s’ obzirom na to da naši stanovi uglavnom imaju pogled na parkove, zelene površine, drvorede… U svim zgradama su ugrađeni bešumni liftovi.

U poslu se uvek ceni brzina, efikasnost, a naročito kvalitet. Možemo se pohvaliti činjenicom da su svi naši objekti izgrađeni za maksimalno 9 meseci, bez obzira na veličinu zgrade, što znači da smo radove završili 4 meseca pre roka. Gradimo skeletni sistem, tako da u momentu kada se oslobađa konstrukcija, na ploču koja je oslobođena mogu da uđu drugi izvođači: zidari, električari, vodovodžije, malteraši, izrada mašinske košuljice, itd. U momentu kada se krov stavlja, mi počinjemo da radimo fasadu i ostale završne radove.
Prvenstvena stvar koju smo postigli je kontrola kvaliteta, posedujemo ISO sertifikate: ISO 9001:2015 CERT NO:GKSR-0227-QC, ISO 14001:2015 CERT NO:GKSR-0227-EC, OHSAS 18001:2007 GKSR-0227-OHC. Najvažnija stvar za nas jeste zadovoljstvo klijenata jer, to je ono što nas čini toliko posebnim.