Stanovi u izgradnji

Trenutno nemamo u ponudi stanove u izgradnji.

Prodajom i izgradnjom stanova u Novom Sadu, privredno društvo Gemmax gradnja d.o.o. se uspešno bavi gotovo čitavu deceniju izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova različitih struktura. Od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih i dupleks stanova, do lokala, garaža, garažnih mesta i parking mesta. Sve naše zgrade sa stanovima su urađene u visokoklasnoj izvedbi sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Neke fasade su strukturalno staklene sa oblikovanjem alucobonda, dok su na drugim objektima rađene pikovane fasade. U poslednje vreme, fasadu radimo u kombinaciji sa klinker holandskim pločicama koje daju upečatljiv izgled objektu, a samoj fasadi daju dugovečnu postojanost, što ujedno daje našoj kompaniji novi prepoznatljivi imidž. Pozivamo sve zainteresovane kupce, da dođu i da se lično uvere u naše tvrdnje, da posete naše zgrade kako bi stekli pravi utisak da naši objekti odolevaju zubu vremena i ostaju isti kao i prvog dana. Svi naši objekti su UKNJIŽENI i svi stanovi u završenim zgradama su prodati.

U Novom Sadu se pojavilo mnogo novih investitora i izvođača, primećujemo naglu ekspanziju gradnje, zato kupcima savetujemo da budu oprezni prilikom izbora i kupovine stana da ne bi došli u zabludu jer, živimo u vremenu gde moramo sami da se zaštitimo od eventualnih prevara. Svi naši objekti sa stanovima su reprezentativni kako spoljašnim, tako i unutrašnjim izgledom. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kupaca kojima smo obezbedili domove za bezbedan i udoban život. U svim našim stanovima je ugrađena PVC- aluminijumska ili drvo-aluminijumska stolarija, isključivo nemačkih proizvođača sa petokomornim ili šestokomornim profilima. U svim stanovima su ugrađene alu roletne radi dugovečnosti istih. Stanove i lokale opremamo isključivo italijanskom keramikom poznatih brendova, što možete i sami videti u našoj galeriji slika.

U stanove ugrađujemo medijapan i furnir vrata reprezentativnog izgleda i kvaliteta, u bojama i dezenima koje kupac izabere. U stanovima kupatila se isključivo opremaju Kolpa san kadama, Villeroy&Boch sanitarijama, Hansgrohe slavinama i tuševima. U garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove ugrađujemo isključivo jasenov ili hrastov parket, a u luksuzne stanove ugrađujemo troslojne parkete od egzotičnog drveta. U našim objektima sa stanovima, svi hodnici su urađeni italijanskom keramikom velikih dimenzija. Ograde na terasama su urađene od Inoxa, a neke čak i sa staklom, s’ obzirom na to da naši stanovi uglavnom imaju pogled na parkove, zelene površine, drvorede, itd. U svim zgradama sa stanovima ugrađeni su bešumni liftovi.

U poslu se uvek ceni brzina, efikasnost, a naročito kvalitet. Možemo se pohvaliti da su svi naši objekti izgrađeni u maksimalno 9 meseci, bez obzira na veličinu zgrade, što znači da smo radove završili 4 meseca pre roka. Gradimo skeletni sistem tako da u momentu kada se oslobađa konstrukcija, ploča koja je oslobođena mogu da uđu drugi izvođači: zidari, električari, vodovodžije, malteraši, izrada mašinske košuljice, itd. U momentu kada se krov stavlja, mi počinjemo da radimo fasadu i ostale završne radove.
Prvenstvena stvar koju smo postigli je kontrola kvaliteta, posedujemo ISO sertifikate: ISO 9001:2015 CERT NO:GKSR-0227-QC, ISO 14001:2015 CERT NO:GKSR-0227-EC, OHSAS 18001:2007 GKSR-0227-OHC. Najbitnija stvar je da ne žalimo novac i sva raspoloživa sredstva na kvalitetu, jer je to nešto što iza nas ostaje.