PROIZVODNJA I PRODAJA

SVEŽ BETON:

Betonska baza kao sastavni deo GG se nalazi u ns u naselju Rumenka (Banglades) u sastavu nase deponije kamenih agregata. Kompletno upravljanje za proizvodnju i kontrolu svezeg betona spada u najsavremenije fabrike betona u Srbiji i Evropi, kapacitet fabrike je od 100 do 120m3/h, betonske mase. U sklopu fabrike betona posedujemo savremenu labatatoriju za kontrolu ulaznih sirovina i ispitivanje očvrslog betona. Rad fabrike i labaratorije je pod nadzorom IMS. Gotovi beton transportujemo savremenim mikserima koji posedujemo 5 kom kapaciteta 5 do 12 m3, kao i betonsku pumpu od 36 do 49m3 marke Cifa.

ASFALT:

Asfaltna baza sastavni deo GG kapaciteta 150t/h proizvodača aman, koja je nalazi u sastavu naše deponije je u mogućnosti da u svakom vremenu proizvede sve vrste asfalta betumizirani, polimer, fiber, i bojeni asfalt. Asfaltna baza je opremljena modernim softverskim upravljanjem i opremljena sa silosima bitumen 150t, posedujemo i silos gotovog asfalta koji je 350t koji moze da asfaltnu bazu drži vruću do 24h.
Vrste:
Asfalt beton: ab 4 k, ab 8 k, ab 11k, ab 16 k
Bito noseći sloj: bns 22, bns 32,
Bito noseći habajući sloj: bnhs 16,
Eruptivni safalt betoni: ab 8 s, ab 11 s, ab 16 s
Eruptivni asfalt beton sa polimerima: AB 11 S sa PTB
Asfalt u boji (crvena)
Drenažni asfalt
SMA asfalt

FRAKCIJA I TAMPONI

U okviru kompleksa  GG nalazi se mobilno postrojene terex za sejanje kamenih frakcija. Posedujemo najsavremeniju i najveću mobilnu separaciju na svetu. Separacija je u mogućnosti da proizvede frakcije 1 (0-4), 2 (4-8), 3 (8-16) i 4 (16-32). Kao proizvodjać frakcije posedujemo svoj kamenolom u likodri (krečnjak) i sa svojim transportom od kojih raspolažemo 15 kamiona u mogućnosti smo da ispoučimo i do 3000t frakcije ili tampona. Posedujemo ateste koji su izrađeni od IMS i možemo se pohvaliti i da imamo jedne od najboljih atesta u pogledu kvaliteta kamena i tampona. Uz naše frakcije za proizvodnju betona ostvaru je i ušteda do 10% cementa zato što je u pitanju krečnjak. Za ispitivanje savremene labatatoriju za kontrolu ulaznih sirovina i ispitivanje kamena rad fabrike i labaratorije je pod nadzorom IMS.