Prodaja stanova

Trenutno nema stanova u ponudi.

Prodajom i izgradnjom stanova u Novom Sadu, privredno društvo Gemmax gradnja d.o.o. se uspešno bavi čitavu deceniju izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova različitih struktura, od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih, dupleks stanova, lokala, garaža, garažnih mesta, parking mesta. Sve naše zgrade sa stanovima su urađene u visokoklasnoj izvedbi sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Neke fasade su strukturalno staklene sa oblikovanjem alucobonda dok su na drugim objektima rađene pikovane fasade. U poslednje vreme, fasadu radimo u kombinaciji sa klinker holandskim pločicama koje daju upečatljiv izgled objektu a samoj fasadi daju dugovečnu postojanost, to ujedno daje našoj kompaniji novi prepoznatljivi imidž. Pozivamo sve zainteresovane kupce, da dođu i da se lično uvere u naše tvrdnje, da posete naše zgrade da bi stekli pravi utisak, da naši objekti odolevaju zubu vremena i ostaju isti kao i prvog dana, da naša gradnja ostaje kvalitetna u kontinuitetu. Svi naši objekti su UKNJIŽENI i svi stanovi u završenim zgradama su prodati. U Novom Sadu se pojavilo mnogo novih investitora i izvođača, vidimo naglu ekspanziju gradnje a kupcima savetujemo da budu oprezni prilikom izbora i kupovine stana da ne došli u zabludu jer živimo u vremenu gde moramo sami da se zaštitimo od eventualnih prevara. vi naši objekti sa stanovima su reprezentativni kako spoljašnim tako i unutrašnjim izgledom. Možemo da se pohvalimo sa mnogo zadovoljnih kupaca kojima smo obezbedili domove za udoban život. U svim našim stanovima su ugrađena PVC- aluminijumska ili drvo-aluminijumska stolarija, isključivo nemačkih proizvođača sa petokomornim ili šestokomornim profilima. U svim stanovima su ugrađene alu roletne radi dugovečnosti istih. Stanove i lokale opremamo isključivo italijanskom keramikom poznatih brendova, što možete i sami da vidite u našoj galeriji slika. U stanove ugrađujemo medijapan i furnir vrata reprezentativnog izgleda i kvaliteta u bojama i dezenima koje kupac izabere. U stanovima kupatilo i wc, isključivo se oprema Kolpa san kadama, Villeroy&Boch sanitarijama, Hansgrohe slavinama i tuševima. U garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove ugrađujemo isključivo jasenov ili hrastov parket a u lux stanove ugrađujemo troslojne parkete od egzotičnog drveta. U našim objektima sa stanovima, svi hodnici su urađeni italijanskom keramikom velikih dimenzija. Ograde na terasama su urađene od Inoxa a neke čak i sa staklom s obzirom na to da naši stanovi uglavnom imaju pogled na parkove, zelene površine, drvorede…U svim zgradama sa stanovima su ugrađeni bešumni liftovi.

U poslu se uvek ceni brzina, efikasnost a naročito kvalitet. Možemo se pohvaliti da su svi naši objekti izgrađeni u maksimalno 9 meseci, bez obzira na veličinu zgrade, a to znači da smo radove završili 4 meseca pre roka. Gradimo skeletni sistem tako da u momentu kada se oslobađa konstrukcija, ploča koja je oslobođena mogu da uđu drugi izvođači: zidari, električari, vodovodžije, malteraši, izrada mašinske košuljice, itd. Tako u momentu kada se krov stavlja mi počinjemo da radimo fasadu i ostale završne radove.
Prvenstvena stvar koju smo postigli je kontrola kvaliteta, posedujemo ISO sertifikate: ISO 9001:2015 CERT NO:GKSR-0227-QC, ISO 14001:2015 CERT NO:GKSR-0227-EC, OHSAS 18001:2007 GKSR-0227-OHC. Najbitnija stvar je da ne žalimo novac i sva raspoloživa sredstva na kvalitetu, jer je to nešto što iza nas ostaje.