GEMMAX GRADNJA
Menu Close Menu
Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

• Jer mi gradimo da traje - GEMMAX GRADNJA •

GEMMAX GRADNJA se razvila u preduzeće koje funkcioniše kroz različite organizacione celine koje obuhvataju više građevinskih grana: visokogradnja, niskokgradnja, transport, rušenje, iskopi, iznajmljivanje i prodaja građevinskih mašina, materijala i stanova.

Gemmax gradnja

SEČENJE BETONA

Pod sečenjem betona podrazumevamo sečenje dijamantskom tehnikom, bez krunjenja delova za koje želimo da ostanu netaknuti tako da dobijamo idealno ravno izrezanu površinu. Sve vrste sečenja radimo profesionalnim mašinama poznatih bredova Hilti, Husqvarna, Stihl i Atlas Copco.

Sečenje dijamantskom tehnikom funkcionište tako što mašine elektropneumatski pokreću dijamantske diskove koji direktno seku beton ili drugi deo građevinske konstrukcije. Prilikom rada ovom tehnikom, neophodno je korišćenje vode - mokro sečenje, kako bi se dijamantska sečiva rashlađivala i kako ne bi došlo do prevelikog prašenja.


BUŠENJE BETONA

Sistem funkcioniše tako što specijalna bušilica sa elektro ili hidroagregatom centrifugalno okreće dijamantske krune koje buše beton. Ovakav način bušenje koristi se bilo da je reč o vertikalnom, horizontalnom ili kosom bušenju. Možemo da probušimo beton prečnika od 6-400mm.
Suvo bušenje je moguće samo na dubinama do 100mm a za dublje rupe je neophodna upotreba vode kako ne bi došlo do oštećenja dijamantskog alata.

PNEUMATSKO RAZBIJANJE BETONA

Koristi se za razbijanje malih i srednjih betonskih površina, kao i za betone koji zahtevaju visok stepen kontrole prilikom rušenja.

Pneumatski čekići dinamičkim udarima razbijaju beton a kao pogon koriste vazduh visokog pritiska koji proizvodi građevinski kompresor. Vazduh visokog pritiksa se iz kompresora do pneumatskih čekića prenosi specijalnim crevima i daje čekićima snagu za rad.

Prednost ove u odnosu na metodu razbijanja bagerom je veća mobilnost i preciznost u radu, kao i to što su dinamički udari manji i ne mogu izazvati rastresanje konstrukcije. Pneumatski čekić ima daleko veću udarnu snagu od električnog.

Za ovu vrstu radova imamo svu potrebnu opremu Atlas Copco, od čekića 5kg do 25kg.

secenje betona
Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

Naša misija jeste da budemo lideri i prvi izbor za pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva.

telefon

Telefon : +381 63 699 499

mail

E-mail : gemmaxgradnja@gmail.com

google maps

Pozicija na mapi : GEMMAX GRADNJA

Gemmax gradnja

Jer mi gradimo da traje! GEMMAX GRADNJA.

    GEMMAX GRADNJA

PRODAJA STANOVA

+381 21 472 6 400
+381 63 699 499
Prijavite se da Vas poštom obaveštavamo o najnovijim akcijama i dešavanjima.
Facebook
Twiter
Instagram
Youtube
© 2016 GEMMAX GRADNJA // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
prodaja stanova