GEMMAX GRADNJA
Menu Close Menu
Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

• Jer mi gradimo da traje - GEMMAX GRADNJA •

GEMMAX GRADNJA se razvila u preduzeće koje funkcioniše kroz različite organizacione celine koje obuhvataju više građevinskih grana: visokogradnja, niskokgradnja, transport, rušenje, iskopi, iznajmljivanje i prodaja građevinskih mašina, materijala i stanova.

Gemmax gradnja

MAŠINSKO RUŠENJE SPECIJALNIM MAŠINAMA

Građevinski objekti se ruše radi stvaranja prostora za izgradnju novih objekata, uklanjanja dotrajalih i nestabilnih konstrukcija ili raščišćavanja zbog pretvaranja prostora u zelenu ili korisnu površinu. Pre početka rušenja naš projektni tim izrađuje osnove za bezbedan i siguran rad radnika, obezbeđenje okolne infrastrukture i opreme, priprema projektnu dokumentaciju i definiše najoptimalnije rešenje za rušenju objekata. Rušenje i demontiranja radimo isključivo mašinskim putem a isto podrazumeva i demontiranje prethodno isečenih delova konstrukcije pomoću hidrauličnih čekića i makaza.

Radove izvodimo uz primenu zakonskih propisa i standarda, i pod stručnim nadzorom licenciranih građevinskih inženjera.

Mašinsko rušenje spada u grupu savremenih tehnologija i realizuje se bagerima guseničarima različitog dohvata i hidrauličnih alata koji se projektuju i proizvode samo za ovu svrhu. Raspolažemo specijalizovanim mašinama poslednje generacije i hidrauličnim alatima poznatih svetskih proizvođača

Osnovne prednosti naših mašina su:

Sve mašine za rušenje imaju propratne alate za obavljanje različitih važnih tehnoloških operacija u toku rušenja. Čekići i procesori različitih dimenzija i snage, ruše i drobe objekte najveće tvrdoće izgrađene od armiranog betona.

RUŠENJE MINI MAŠINAMA

Kod projekata koji zahtevaju rad u ograničenom prostoru, primena mini mašina pomaže da se obezbedi sigurno i efikasno rušenje.

Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

Naša misija jeste da budemo lideri i prvi izbor za pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva.

telefon

Telefon : +381 63 699 499

mail

E-mail : gemmaxgradnja@gmail.com

google maps

Pozicija na mapi : GEMMAX GRADNJA

Gemmax gradnja

Jer mi gradimo da traje! GEMMAX GRADNJA.

    GEMMAX GRADNJA

PRODAJA STANOVA

+381 21 472 6 400
+381 63 699 499
Prijavite se da Vas poštom obaveštavamo o najnovijim akcijama i dešavanjima.
Facebook
Twiter
Instagram
Youtube
© 2016 GEMMAX GRADNJA // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
prodaja stanova