GEMMAX GRADNJA
Menu Close Menu
Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

• Jer mi gradimo da traje - GEMMAX GRADNJA •

GEMMAX GRADNJA se razvila u preduzeće koje funkcioniše kroz različite organizacione celine koje obuhvataju više građevinskih grana: visokogradnja, niskokgradnja, transport, rušenje, iskopi, iznajmljivanje i prodaja građevinskih mašina, materijala i stanova.

Gemmax gradnja

Visokogradnja

Osnovna delatnost sektora visokogradnje je izgradnja komercijalnih, stambenih i stambeno-poslovnih objekata, rekonstrukcija i adaptacija objekata kao i izgradnja crpnih stanica i rezervoara iz oblasti vodoprivrede.

Osim projekata koje smo završili za druge investitore, iz sopstvenih resursa smo u Novom Sadu izgradili više od 25.000m2 stambeno-poslovnih objekata. Sa dugogodišnjom tradicijom, kompanija GEMMAX GRADNJA se danas svrstava u red ODABRANIH u oblasti građevinarstva, što potvrđuju projekti iz svih segmenata našeg poslovanja.

Naša snaga i potencijal visokogradnje su usvojeni, ustanovljeni i u praksi sprovedeni sistemi modernog poslovanja koji se stalno usavršavaju i prilagođavaju svetskim trendovima kako u smislu novih tehnologija izvršenja radova tako i u ekonomskim i drugim parametrima i uslovima koje diktira tržište.

Primenjujući prave vrednosti i domaćinsko poslovanje, GEMMAX GRADNJA stiče visoko poverenje i preporuke svojih klijenata i doprinosi pozitivnoj transformaciji životne sredine. U nama ćete pronaći kvalitetnog i sigurnog partnera, sa profesionalnim odnosom prema poslu i stručnim kadrovskim potencijalom koji nerprestano jača.

Niskogradnja
Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

Naša misija jeste da budemo lideri i prvi izbor za pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva.

telefon

Telefon : +381 63 699 499

mail

E-mail : gemmaxgradnja@gmail.com

google maps

Pozicija na mapi : GEMMAX GRADNJA

Gemmax gradnja

Jer mi gradimo da traje! GEMMAX GRADNJA.

    GEMMAX GRADNJA

PRODAJA STANOVA

+381 21 472 6 400
+381 63 699 499
Prijavite se da Vas poštom obaveštavamo o najnovijim akcijama i dešavanjima.
Facebook
Twiter
Instagram
Youtube
© 2016 GEMMAX GRADNJA // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
prodaja stanova