GEMMAX GRADNJA
Menu Close Menu
Gemmax gradnja

 

Stambena zgrada u izgradnji sa stanovima svih struktura
PATRIJARHA ČARNOJEVIĆA 33 - PODBARA

Gemmax gradnja

Osnove spratova:

prizemlje, I sprat, II sprat, III sprat, IV sprat, potkrovlje, suteren.

Uskoro počinje izgradnja stambenog objekta na Podbari u ulici Patrijarha Čarnojevića 33.

Mapa lokacije

Stambena zgrada se nalazi u starom jezgru Novog Sada na parceli 4170/1 k.o. Novi Sad I pripadajući naselju Podbara.

Zgrada sa stanovima je u neposrednoj blizini velikih gradskih saobraćajnica: Beogradskog keja, Venizelisove i Temerinske ulice. Planirani razvoj saobraćajne mreže u Novom Sadu od strane Urbanizma a probijanje Ulice Koste Šokice zbog spajanja Venizelosove i Bulevara Jaše Tomića, kao alternative Partizanskoj ulici, te probijanje Ulice Pavla Stamatovića ka Žeželjevom mostu

Spratnost zgrade sa stanovima je Su+P+3+Pk i Su+P+4+Pk. Zgrada sadrži 35 stanova različitih struktura, gde svako za sebe može nešto da pronađe. Zgrada sa stanovima se takođe nalazi 250m od Doma Zdravlja u ulici Jug Bogdana. Almaška crkva je sagrađena i osvećena 1797. godine, a potpuno završena 1808. i ona je najveća pravoslavna crkva u Novom Sadu.

U blizini zgrade sa stanovima nalaze se više vrtića predškolske ustanove "Radosno detinjstvo": "Đurđevak", "Veverica", " Zlatna greda" "Čarobnjak" ( u samoj ulici), kao i dve osnovne škole: "Ivan Gundulić" i "Đura Daničić" kao I srednja Saobraćajna škola "Pinki".

Potrebno je ukazati da se u neposrednoj blizini zgrade sa stanovima nalazi veliki "Idea" supermarket, "Univerexport" 200 m od zgrade, kao i "Kvantaška pijaca" sa najširim asortimanom kućnih artikala, "Riblja pijaca" gde svoje domaćinstvo možete uvek snabdeti svežim namirnicama koje su Vam na dohvat ruke. Dve autobuske linija, broj 5 Temerinski put-Centar-Avijatičarsko naselje, kojom se dolazi do najpoznatije novosadske Najlon pijace, kao I linija broj 6 Podbara-Centar-Adice.

Kada budete hteli da predahnete možete popiti kafu u Dunavskoj ili Zmaj Jovinoj ulici koja se nalazi samo 15 minuta od naše zgrade sa najkvalitetnijim izgrađenim stanovima ili pak svoj mir pronaći šetajući Sunčanim kejom i osetiti čari koje sa sobom nosi druga po veličini evropska reka Dunav dok na svom putu protiče kroz naš grad.

 

Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

Naša misija jeste da budemo lideri i prvi izbor za pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva.

telefon

Telefon : +381 63 699 499

mail

E-mail : gemmaxgradnja@gmail.com

google maps

Pozicija na mapi : GEMMAX GRADNJA

Gemmax gradnja

Jer mi gradimo da traje! GEMMAX GRADNJA.

    GEMMAX GRADNJA

PRODAJA STANOVA

+381 21 472 6 400
+381 63 699 499
Prijavite se da Vas poštom obaveštavamo o najnovijim akcijama i dešavanjima.
Facebook
Twiter
Instagram
Youtube
© 2016 GEMMAX GRADNJA // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
prodaja stanova