GEMMAX GRADNJA
Menu Close Menu
Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Izgradnja i prodaja stanova

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Planiranje i projektovanje

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Radovi niskogradnja

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Radovi visokogradnja

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Mehanizacija i oprema

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Radovi hidrogradnje i iskopi

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Pripremanje lokacija

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

Jer mi gradimo da traje!

Gemmax gradnja
GEMMAX GRADNJA

STAMBENI KREDITI ZA KUPOVINU NEKRETNINE

Gemmax gradnja
jQuery Slider

Prodaja stanova i izgradnja stanova Novi Sad

GEMMAX GRADNJA se razvila u preduzeće koje funkcioniše kroz različite organizacione celine koje obuhvataju više građevinskih grana: visokogradnja, niskokgradnja, transport, rušenje, iskopi, iznajmljivanje i prodaja građevinskih mašina, materijala i stanova.

PRODAJA USELJIVIH STANOVA NOVI SAD

IZGRADNJA STANOVA NOVI SAD

Gemmax gradnja
prodaja stanova Novi Sad Gemmax gradnja

Prodaja stanova u Novom Sadu

Prodaja stanova naša su dugogodišnja delatnost, stoga nam se možete s punim poverenjem obratiti. Novi Sad je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo Vam naše usluge i informacije potrebne za kupovinu nekretnine. Pozivamo vas da su konsultujete sa nama u vašoj potrazi za stanom za vas i vašu porodicu.

Izgradnja stanova Gemmax gradnja

Izgradnja stanova u Novom Sadu

Izgradnja stanova kao naša osnovna delatnost. Gemmax gradnja izgradila je i uredila veći broj stambenih objekata na više lokacija u Novom Sadu. To su uglavnom male i velike zgrade namenjene prodaji na tržištu nekretnina u Novom Sadu. Gemmax izvodi sve poslove od izgradnje i uređenja do opremanja zgrada.

Gemmax gradnja

Radovi visoko i nisko gradnje

Gemmax gradnja u svojoj delatnosti pruža usluge iz sektora visoko i nisko gradnje. Izgradnja komercijalnih, stambenih i stambeno-poslovnih objekata, rekonstrukcija i adaptacija objekata kao i izgradnja crpnih stanica i rezervoara iz oblasti vodoprivrede. Svakodnevno unapređujemo znanja u oblasti niskogradnje, kontinuirano ulažemo u najsavremeniju opremu i mehanizaciju i kvalitet naših usluga.

Gemmax gradnja

Mehanizacija i oprema u Gemmax-u

Mehanizacija i oprema GEMMAX GRADNJA raspolaže najsavremenijom mehanizacijom i opremom istaknutih svetskih proizvođača. Već godinama ulažemo u najsavremenije građevinske mašine i opremu. Visok nivo mehanizacije za izvođenje radova omogućuje nam brzu, efikasnu i kvalitetnu gradnju.

Gemmax gradnja
Prodaja stanova i izgradnja stanova GEMMAX GRADNJA

Visok nivo bezbednosti, visok nivo kvaliteta, kompletnost usluge, specijalizovane mašine, visok nivo poslovne ektike, visoko stručni kadar, obavljanje posla u ugovorenom roku.

Gemmax gradnja

Prodaja stanova, izgradnja stanova Novi Sad - GEMMAX GRADNJA d.o.o. je osnovano 2008. godine u Novom Sadu i razvilo se u društvo koje funkcioniše kroz različite organizacione celine koje obuhvataju više građevinskih grana: visokogradnja, niskogradnja, hidrogradnja, transport, rušenje, iskopi, iznajmljivanje i prodaja građevinskih mašina i agregata.

Naša kompanija za svoj razvoj može da zahvali izuzetnim sposobnostima, profesionalizmu i posvećenosti svojih zaposlenih. Prateći tendencije u svetu, menadžment kompanije je odlučio da razvoj usmeri ka rastućim potrebama razvijenog industrijskog društva.

Posedujemo i akreditovane sertifikate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007 kojima se definišu zahtevi sistema upravljanja kvalitetom, žaštitom životne sredine i zdravljem i bezbednošću na radu.

Privredno društvo Gemmax gradnja d.o.o. se uspešno bavi čitavu deceniju izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova različitih struktura, od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih, dupleks stanova, lokala, garaža, garažnih mesta, parking mesta. Sve naše zgrade sa stanovima su urađene u visokoklasnoj izvedbi sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima.

Obezbedite sebi kvalitetan prostor za život - prodaja stanova Novi Sad.

Poslovanje naše kompanije karakterišu:

 • visok stepen bezbednosti
 • kompletnost usluge
 • specijalizovane mašine
 • široka paleta raznih alata i pribora
 • uvažavanje specifičnih zahteva korisnika usluga
 • obavljanje posla u ugovorenom roku
 • visok nivo poslovne etike
 • visokostručni kadrovi
 • saradnja sa naučnim ustanovama
 • saradnja sa projektnim biroima i istraživačkim ustanovama
 • saradnja sa stručnim časopisima.

Svi naši objekti su UKNJIŽENI i svi stanovi u završenim zgradama su prodati.

Gemmax gradnja
Stambeni krediti

iso SERTIFIKATI

iso 9001
iso 14001
iso 18001

Radeći s privatnim i fizičkim licima, velikim i malim investitorima, proširili smo svoje kapacitete i stekli znanja i poslovne veštine, te izgradili neke od najkvalitetnijih nekretnina u Novom Sadu. Opremljenost i prisutnost na svim kvalitetnim lokacijama i adresama u našem gradu izdvaja nas od konkurentnih firmi te nam daje prednost u prodaji stanova u Novom Sadu. Za promociju nekretnina, ali i lični pristup prodaji te personalizacija svake nekretnine i svakog kupca koji otvori naša vrata, obezbedili smo lične agente te sama kupovina stana nema skrivenih agencijskih troškova.

Gemmax gradnja
Gemmax gradnja

Moderne zgrade na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu

ulica Toplice Milana 15
ulica Cara Uroša 1


 

Naša misija jeste da budemo lideri i prvi izbor za pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva.

Gemmax gradnja obuhvata više građevinskih grana: visokogradnja, niskokgradnja, transport, rušenje, iskopi, iznajmljivanje i prodaja građevinskih mašina. Osim izgradnje stanova i drugih vrsta nekretnina mi se bavimo i prodajom stanova u Novom Sadu.

telefon

Telefon : +381 63 699 499

google maps

Pozicija na mapi : GEMMAX GRADNJA

Gemmax gradnja
Jer mi gradimo da traje! GEMMAX GRADNJA.
  GEMMAX GRADNJA

PRODAJA STANOVA

+381 21 472 6 400
+381 63 699 499
Prijavite se da Vas poštom obaveštavamo o najnovijim akcijama i dešavanjima.
Facebook
Twiter
Instagram
Youtube
© 2016 GEMMAX GRADNJA // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad
prodaja stanova